Mert régen minden jobb volt...

Jó estét - retro foci blog

Jó estét - retro foci blog

A 9 leghíresebb szerelmi dráma a fociban

A csapattárs nője…

2019. szeptember 10. - JoEstetRetro

Az átigazolási szezon egyik nagy kérdése zárult le azzal, hogy Icardi a PSG-hez került. A korábbi sampdoriás csapattárs, Maxi Lopez is értesült a hírről, és Insta oldalán félreérthetetlenül jelezte, hogy továbbra sem kedveli Icardit. Úgy tűnik, hogy a seb, amit Icardi a neje elszeretésével ejtett Maxi Lopez szívén, továbbra sem gyógyult be teljesen. Az ügy viszont jó apropó arra, hogy összeszedjük a legbalhésabb szerelmi afférokat a fodball világából.

A legenda szerint George Mallory, amikor megkérdezték, hogy miért akarja megmászni a Mount Everestet, annyit válaszolt: mert ott van. Ha focistákat kérdezzük, hogy miért pont a csapattársak barátnőjét kell elszeretni, valószínűleg ennél épületesebbet ők sem mondanának. Ezek a viszonylag zárt közösségek termelik az ilyen konfliktusokat. Még plusz motivációt is adhat, hogy fodball sztárként bárki mást is megkaphatnak. Így az igazán tiltott gyümölcs lesz a kihívás.

A következő kis listánkból az is kiderül, hogy ezeknek a hódításoknak semmi közük a foci tudáshoz, vagy a pályán mutatott magatartáshoz. A pályán példás Giggs és Terry épp úgy megbotlik, mint a kevésbé szimpatikus Icardi és Effenberg. De hát a foci szépsége, hogy sok minden megtörténhet, ami még a félrejárásokon is meglátszik.

Terry család

Kezdésként nézzünk egy dupla félrelépést. John Terry bármennyire is egy igazi ikon volt a pályán, a magánéletben már közel sem lehetett ennyire büszke magára. Feleségét számtalan alkalommal megcsalta mielőtt elhatározta, hogy jó útra tér. Ez a jó út azonban nem tartott nagyon sokáig. Néhány évvel később csapattársa, Wayne Bridge barátnőjével is megcsalta feleségét (bár Bridge kedvese, Vanessa Perroncel tagadja, hogy ez megtörtént), ami óriási botrányt kavart. Terry-t csapatkapitányként leváltották a válogatottban. A történetben egy durva csavar, hogy a pletykák szerint nem Terry volt az egyetlen a csapatból, akit intim viszony fűzött Vanessához (és nem is Bridge). Terry, focistaként sokkal gyengébb testvére, Paul sajnos csak a tilosban járásban követte bátyját. Ő Dale Roberts nevű csapattársának párjával lépett félre még amikor a Rushden and Diamonds-ban játszottak.

 terry_bridge.jpg

Ryan Giggs

Giggs kicsit ugyan kakukktojás, de a focipályafutása alapján az ő története is annyira meglepő, hogy nem hagyhatjuk ki. Terry-hez hasonlóan akkora ikon, hogy szurkolóként a sztoriját nem is nagyon tudjuk hozzákapcsolni. Giggs ugyanis a testvére feleségével folytatott viszonyt évekig. A csapattárs itt kevésbé áll meg persze, mivel a kis Giggs, Rhodri, sosem jutott el az MU szintjére. Bár bátyja szerint nagyon tehetséges volt, de a karrierje derékba tört, amikor egy éjszakai balhé után 9 hónapra a Strangeways börtönbe száműzték. A börtön neve csak azért érdekes, mert más fodballista is élvezhette vendégszeretetét. Ki más lehetett az, mint… Dobpergés: Joey Barton. Mindenesetre végül a kis Giggs is maradt a focinál, és menedzserként folytatta később. Az egész sztorinak eredménye egy nagyon vicces reklám a Paddy Powertől Rhodri főszereplésével, ami nem kicsit savazza Ryant. Kötelező.

Mauro Icardi

Talán a leghíresebb félrelépéses sztori az Icardi, Wanda Nara, Maxi Lopez háromszögé. Az egész ügy Genovába vezethető vissza, ahol Icardi és Maxi Lopez együtt játszottak a Sampdoriában. Maxi Lopez boldog házasságban élt három gyermekével, és a fodballista körökben szinte megdöbbentőnek számító foglalkozásokat felmutató (úgy mint, modell, média személyiség, influenszer) Wanda Narával. Egy közös hajókázás azonban mindent elrontott. Icardi saját állítása szerint már látszott, hogy Wanda és Maxi Lopez kapcsolata kihűlt, így elfogadta Wanda közeledését. Ebből azóta házasság lett, és két gyerek. Másik oldalról meg örök harag, és néhány elmaradt kézfogás. Maxi Lopezt vigasztalhatja Icardi nyári átigazolási vergődése, amiben Wanda Nara a játékos menedzsereként vett részt.

Stefan Effenberg

Folytatva a kevésbé meglepő szereplők sorát, Effenbergre sem a finom modora miatt emlékezünk szívesen, így talán kevésbé meglepő, hogy ő is belekeveredett egy ilyen félrelépéses történetbe. Különleges kapocs Icardihoz, hogy Effenberg első házassága részben azért is ment tönkre, mert első felesége, Martina, az ügynöke is volt. Nehéz elképzelni, de a pletykák szerint Effe igazi papucs volt mellette. Aztán az ezredforduló környékén a német sármőr elszerette csapattársa, Thomas Strunz nejét, Claudiát. Strunz egyébként azóta már úgy nyilatkozott, hogy meg tudott bocsátani a párosnak. Emellett azt is mondta, hogy talán a kedvenc csapattársa Dunga volt, amivel tovább növelte a szimpátiánkat iránta.

effenberg.jpg

Sylvain Wiltord

A francia nyelvű internet bugyraiban megtalálható egy érdekes sztori Wiltordról is még az OL-es időkből. Ezek szerint Wiltord elszerette Fred kedvesét. A többi esettel szemben viszont ezt inkább megpróbálták eltusolni, vagy szebben fogalmazva házon belül kezelni. Mindenesetre állítólag szintén komoly feszültségeket okozott a csapaton belül ez a kis félreértés.

Thibaut Courtois

Sokkal nagyobb publicitást kapott, hogy Kevin De Bruyne barátnője megcsalta párját a belga válogatott másik játékosával, Thibaut Courtois-val. Az ügy egyébként odáig fajult, hogy Wilmots, a belga szövetségi kapitány megkérdezte De Bruyne-t, hogy hajlandó-e a kapussal együtt játszani. De Bruyne igazán éretten igent mondott. De Bruyne nagyságát árnyalja, hogy később az érintett hölgy, Caroline Lijnen is elmondta saját verzióját: „2012 nyarán Kevin bevallotta, hogy az egyik legjobb barátnőmmel volt viszonya. Akkor választás elé állítottam: ő vagy én. Hajlandó voltam még egy esélyt adni neki, de ezek után a kapcsolatunk már nem volt a régi. Aztán Madridba utaztam, Kevin is azt gondolta, hogy ez jó ötlet. Ott azonban olyan dolog történt, amelynek sohasem lett volna szabad megtörténnie. Aznap este olyan dolgot kaptam Thibaut-tól, amit Kevintől három év alatt egyáltalán nem. Thibaut-val mindenről tudtam beszélgetni, és mindig finom ételeket készített nekem. Kevin sohasem csinált ilyet. Mivel ő már megcsalt engem korábban, arra gondoltam, hogy én miért ne tehetném meg." (Nemzeti Sport)

Christian Lell

A végére pedig álljon itt Christian Lell dupla története, aki mindkét esetben a szenvedő fél volt, ráadásul két különböző nővel, úgyhogy úgy tűnik, neki ez a végzete. Egyik barátnője Mesut Özillel csalta meg, amivel kapcsolatban Lell üzenetváltásokat is nyilvánosságra hozott. Későbbi feleségével pedig Michael Ballack melegedett össze. Ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott Ballackról, hogy az a típusú ember, aki behatol a privát életedbe, és tönkreteszi gondolkodás nélkül.

691955672-christian-lell-melanie-rickinger-3kef.jpg

 

 Ha tetszett a poszt, olvass még 50 focisztorit! Az 50 focisztori 30-asoknak c. könyvünkből 1 hónap elfogyott 1100 példány, de már kapható a második, javított kiadás: itt te is meg tudod venni!

screenshot_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://joestetretro.blog.hu/api/trackback/id/tr215060128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Indriq 2019.09.11. 22:21:11

Van valamilyen storyja a fodball szónak, vagy brutál durva nyelvtani hiba?

Vidám dal 2019.09.11. 23:07:54

Mi a f. az a "fodball"????

degeco 2019.09.12. 16:03:37

Ez a poszt szarabb, mint a magyar foci 2rule mezben.
süti beállítások módosítása